Tafel styling voor jouw event

Wist je dat mensen hun eten meer waarderen wanneer ze dat eten van een mooi opgedekte tafel? Het wordt vaak onderschat: de styling van een ruimte. Nadat je het hele menu hebt bedacht of besproken en al precies weet wat je gasten gaan eten en drinken, komt op de dag zelf pas de ingeving: hoe gaat de ruimte er eigenlijk uitzien? En ook: hoe kom ik aan servies voor zoveel mensen? Dat is waar ik om de hoek kom kijken. Met veel creativiteit stijl ik jouw ruimte helemaal af op jouw wensen of thema en neem ik, indien gewenst, alle benodigdheden en servies mee. Laat je inspireren door mijn eerdere gestylede tafels. Eigen idee? Let’s call!

Easter mornings

Minimal

Beachy

Graag help ik jou bij de complete styling van jouw event. Of dit nu gaat om een walking dinner, themafeest of etentje met vriendinnen: voor elke gelegenheid kun je bij mij terecht! Of dat nu voor 6 of 60 personen is.

Complete styling

Met mijn styling zorg ik ervoor dat de stemming die jij wil bereiken, overkomt op je gasten. Alles wat we daar eventueel voor nodig hebben, kan ik verzorgen. Van kaarsen en bestek, tot bloemen en Spotify-playlist. Geloof me; niets is te gek! Ook kan ik je helpen met het vinden van een geschikte locatie en kan ik je helpen met het vinden van passende externe leveranciers.ย 

Of intiem diner?

Meer op zoek naar styling van een intiem diner bij jou thuis? Ook dan haal ik alles uit de kast. Ach, je begrijpt het inmiddels vast: wat jouw idee voor een event ook is, wanneer je mijn hulp vraagt voor de styling, lever ik 100% maatwerk.

Een inkijkje in mijn werkwijzeย  โ†’ย 

In stappen tot een perfect gestyled event

Nice to meet you. We gaan van start met een kennismaking, want ik wil niets liever dan te weten komen wie jij bent. Tijdens dit gesprek bespreken we de sfeer en stijl die jij voor ogen hebt voor jouw event. Heb je nog geen idee in welke richting je moet denken? Donโ€™t worry, Iโ€™ve got you covered! Na afloop van dit gesprek hebben we samen de eerste look and feel van jouw event bepaald en ga ik aan de slag met de uitwerking ervan.ย 

 

Get in the mood

Vervolgens werk ik het concept uit voor de styling van jouw event. Je ontvangt een moodboard waarin ik mijn ideeรซn en timeline concreet heb uitgewerkt. Sluit het aan op wat jij voor ogen hebt? Dan ga ik het moodboard vertalen naar the real thing.ย 

Op de dag zelf, of de dag ervoor, ben ik op locatie om jou alles uit handen te nemen met betrekking tot de styling & beyond.

Enthousiast? Let’s call!

โ‚ฌ?

Tja, wat kost dat dan? Zoals je hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden voor styling eindeloos. Om deze reden is het onmogelijk om een basistarief vast te stellen. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Maar, laat je niet afschrikken wanneer je een beperkt budget hebt. Ook dan kan ik ongetwijfeld van waarde zijn voor jou!

Neem contact op โ†’