Bruiloft styling
naar wens

Het organiseren van jullie perfecte dag; hier komt een hoop bij kijken. Ik vind het geweldig om op jullie bruiloft een sfeer te creëren die helemaal bij jullie past. Bohemian, disco, klassiek.. you name it – en ik regel het! Van het begin tot aan het einde, of alleen op specifieke elementen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

And that’s where I step in!

Bekijk portfolio
”Je hebt je meer dan honderd procent ingezet om onze bruiloft fantastisch te maken.”

Augustus 2021, Lisette & Ruben

Bruiloft styling op maat

Voor een bruiloft is het natuurlijk mogelijk om alles ‘kant en klaar’ op de bruiloft locatie te laten regelen, maar als dat jullie intentie is dan ben je dit vast niet aan het lezen.

Ik wil jullie als bruidspaar graag helpen om eenheid te creëren in de styling van jullie bruiloft. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we al jullie wensen, en niet geheel onbelangrijk; kijken we of de klik er is.

 

Complete styling

Ik werk graag mee aan de complete styling van jullie bruiloft. Van ceremonie, borrel, tot het diner en feest. Met veel liefde zorg ik ervoor dat alles compleet op elkaar afgestemd is, zodat we eenheid creëren in de styling van jullie bruiloft. Meer weten over hoe ik te werk ga? Op deze pagina lees je er meer over.

 

Of plan direct een vrijblijvende kennismaking 

Eigen styling

Drukwerk

Persoonlijk

Hoe werk ik?

Kennismaken. Dit is waar het in het begin om draait. We plannen een kennismaking in en tijdens dit gesprek probeer ik alles van jullie te weten te komen. Wie zijn jullie en wat zijn jullie wensen, dromen & ideeën voor jullie trouwdag? En niet geheel onbelangrijk; we kijken of de klik er is.

Ik wil weten waar jullie blij van worden en wat er voor zorgt dat jullie zorgeloos en met een gerust gevoel van de voorbereiding én de dag zelf kunnen genieten. Tijdens dit gesprek zullen we de stijl en sfeer van jullie bruiloft bepalen. Aan de hand daarvan zal ik een all-in-prijs maken voor het uitvoeren van de styling op jullie trouwdag!

All-in pakket

— Alle styling benodigdheden volgens voorstel
— Het bezoeken van jullie locatie(s) (binnen Nederland)
— Het maken van een compleet styling plan
— Het bespreken van het styling plan
— Het definitief maken van het styling plan
— Mijn uren (en die van eventuele assistentie waar nodig)
— Het uitvoeren van de styling tijdens jullie gehele trouwdag
— Reiskosten (binnen NL)
— Het reinigen van de gebruikte spullen & materialen

€?

Wel zo handig om te weten wat dat kost. Het all-in-pakket heeft een basisprijs van €3.750 (inclusief btw). Voor dit bedrag ontvangen jullie een volledig op jullie wensen afgestemde bruiloft. 100% persoonlijk dus. Uiteraard zijn er altijd éxtra mogelijkheden – een voorbeeld hiervan is het ontwerpen en realiseren van drukwerk (menukaarten, uitnodigingen, naam- en bedankkaartjes). Ook kan ik voor jullie de volledige communicatie verzorgen met externe leveranciers. Denk hierbij aan leveranciers van bloemen, taart en entertainment.

Do it (kinda) yourself

De styling uit handen geven voor jullie bruiloft heeft natuurlijk een prijskaartje.
Alles zelf voorbereiden, regelen en ook opbouwen op de grote dag maar kunnen jullie wel wat handvaten gebruiken?

Ook dat is mogelijk!

Dit is wat je krijgt

— Een telefonische kennismaking van 30 minuten
— Een wedding-visionboard op basis van jullie wensen en ideeën
— Een checklist zodat dat je niet misgrijpt tijdens jullie bruiloft (ik heb wel eens een lint moeten knippen zonder schaar. Geloof mij; een hele opgave)
— Een plan van aanpak voor op de dag zelf
— Een inhoudelijk gesprek van 2 uur op locatie waarbij ik jullie wegwijs maak in al het bovenstaande

Prijs €500 inclusief btw